nyckel
Våra resor |  Om oss |  Kontakt |  Beställ katalog | Grupper | Öppet köp
? 

bild


Fira Mårten gås i Skåne
musikalen ”Chess” på Kristianstads teater
10 – 12 november
 
3 dagar
Unna dig en trevlig lillsemester till Skåne när höstmörkret faller. På Kristianstads vackra teater ser vi succémusikalen ”Chess” på svenska och det är första gången som den spelas i Anders Eljas omorkestrerade version. Vårt gåsagille på Skepparlövs krog blir en upplevelse att minnas! På hemvägen besöker vi Designcentret Vandalorum.

Dag 1 Avresa kl 09.00 fredagen den 10 november från Cityterminalen i Stockholm. I Vagnhärad får vi förmiddagskaffe och i Gränna äter vi en god lunch på Hamnkrogen.

Det blir ett kortare stopp innan vi anländer till Kristianstad där vi bor på Grand Hotell som ligger centralt. Alla rum har WC, dusch/bad.

Tvårätters middag på hotellet.

Dag 2 Efter en riklig frukostbuffé gör vi en kort rundtur i Kristianstad med buss och tar därefter en tur på vackra vägar runt Ivösjön. I Bromölla som är Skandinaviens rikaste fyndplats för fossil besöker vi Havsdrakarnas Hus där det finns en intressant samling med fossiler.

Åter till Kristianstad där vi har tid att på egen hand upptäcka vad staden har att erbjuda och äta lunch.

Vi samlas på hotellet för att tillsammans promenera till Kristianstads teater. Föreställningen ”Chess” börjar kl 15.00 och vi har bra platser.

Musikalen blev en succé för Björn Ulvaeus, Benny Andersson och Tim Rice när den hade urpremiär i London 1986.
Med örhängen som ”I know him so well” och ”One night in Bangkok”.

Musikalens spelplan är inte längre ”kalla krigets” spänningar mellan öst och väst, utan handlingen har flyttats till dagens mediebevakade samhälle, med internet och sociala medier. Under ett TV-sänt schackmästerskap utspelar sig ett triangeldrama mellan en amerikansk och en rysk schackspelare samt en vacker kvinna. Ett drama flyllt av intriger, kärlek, schack och härlig musik.

På Skepparlövs Krog, i trevlig äktskånsk miljö, serveras vår gås-middag. Gåsmiddagen består av svartsoppa, gås med krås och avslutas, som sig bör, med äppelkaka och vaniljsås.

Ange vid bokningen om du hellre vill ha en alternativ soppa istället för svartsoppa.

Dag 3 Frukost. Vi lämnar Skåne och i Värnamo besöker vi Vandalorum som är ett internationellt design- och konstcentrum. Här äter vi också lunch i caféet som är omnämt i White Guide. Eftermiddagskaffe ingår.

Vi beräknas vara åter på Cityterminalen i Stockholm kl 18.30

Pris: 4.550:-
Allt detta ingår:
   
– bussresor
– plats i dubbelrum
– 1 gåsmiddag, 1 middag
– 2 frukostar, 2 kaffemål
– musikalbiljett à 430:-
– entré
– reseledarens tjänster

Enkelrumstillägg: 550:-
 

Öppet köp t.o.m. 45 dagar före avresa!Länk: http://
            

Records 1 to 1 of 1


Triangelresor AB • Sturegatan 40 • 114 36 Stockholm • Tel 08-665 10 35 • info@triangelresor.se