nyckel
Våra resor |  Om oss |  Kontakt |  Beställ katalog | Grupper | Öppet köp
? 

bild


Malena Ernman och Helen Sjöholm

Sommarkonsert på Dalhalla i Dalarna med Wij trädgårdar
8 – 9 juli
 
2 dagar

Konserterna med Malena Ernman på Dalhalla har blivit en sommartradition. Ta chansen att se Malena, i vad som hon själv beskriver som hennes absoluta höjdpunkt under året! Hon beskrivs ofta som vår tids mest folkkära operaartist och för nionde året i rad intar hon Dalhalla med sin fantastiska röst och sitt charmiga framträdande. I år har hon bjudit in Helen Sjöholm som sin gäst!

Dag 1 Avresa kl 09.00 från Cityterminalen i Stockholm. Vi dricker förmiddagskaffe på vägen till Dalarna och vid ankomsten till Falun äter vi gemensam lunch.
Vi bor på Clarion Collection Hotel Bergmästaren **** i Falun. Alla rum har WC dusch.

Vi har tid att installera oss på våra rum och klä om inför kvällens festligheter."Finklädd” på Dalhalla är varma vattentåliga fritidskläder och skor. Ta gärna med en filt för det är lång tid att sitta stilla och det kan bli kallt när skymningen faller. Paraplyer är inte tillåtna. Tänk på att det är kontant betalning som gäller om man vill köpa något på Dalhalla.

Vi sätter oss i bussen kl 15.30 och vi får tidig middag i trevlig miljö på Björkans pensionat. På vackra småvägar når vi Dalhalla och anländer c:a en timme före konsertens början kl 20.00. Vi har bra biljetter på raderna 21 – 22, sektion GUL B.

Observera att Dalhallas ”salong” är stor, brant och har många trappsteg. Har du problem med att gå i trappor bör du boka plats högt upp i ”salongen”  på raderna 37-51.

Dalhalla är en musikestrad som ligger i ett gammalt kalkbrott utanför Rättvik som har blivit en av världens mest omtalade musikscener och nämns tillsammans med Arenorna i Verona och Orange. Att få vara med om ett musikevenemang i denna speciella miljö med sin unika akustik är en upplevelse utöver det vanliga.

Malena Ernman gästas i sommar av Helen Sjöholm och för den musikaliska inramningen står Svenska Stråkensemblen och några av Sveriges bästa instrumentalister.

– Jag nyper mig i armen varje år för att jag får möjligheten att göra de här konserterna! Att få skapa en unik musikupplevelse med några av våra största artister tillsammans med Sveriges bästa musiker på Sveriges absolut vackraste arena. Det är svårslaget!
I år är det extra speciellt eftersom Helen är med. Helen är min idol! Hon är Sveriges bästa sångerska och vi har redan börjat experimentera med vad vi ska sjunga tillsammans. Det är barnsligt roligt, faktiskt, säger Malena Ernman.
Ta chansen att se Malena, i vad som hon själv beskriver som hennes absoluta höjdpunkt under året!

Jag blev så glad när jag fick ett lockrop av Malena – en sångerska och person som jag länge beundrat. Jag har dessutom längtat tillbaka till vackra Dalhalla. Det känns som en present att få musicera där med ”La Ernman” och hennes fantastiska musikanter! hälsar Helen Sjöholm.
Dag 2 Vi har tid att njuta av frukosten på hotellet och kanske ta en promenad i centrala Falun. Kl 10.00 avgår bussen till Ockelbo där vi besöker Wij trädgårdar. Här har trädgårdsmästaren Lars Krantz skapat och utvecklat en blommande oas och vi kan på egen hand upptäcka trädgårdarna. Det finns ett rosarium med runt 200 olika sorters rosor, en örtträdgård som skapats i Linnés anda, en köksträdgård med en blandning av grönsaker och blommor samt skogens trädgård med sju olika trädgårdsrum. Man kan även besöka Turbin Konsthantverk.

Efter besöket äter vi gemensam lunch och fortsätter därefter söderut. Eftermiddagskaffe får vi vid Botaniska trädgården i Uppsala.
Viberäknas vara åter på Cityterminalen i Stockholm vid 18-tiden.

Pris: 3.490:-
Allt detta ingår:
   
– bussresor
– plats i dubbelrum
– Biljett till Dalhalla à 755:-
– 1 frukost, 2 kaffemål
– 2 luncher, 1 middag,
– entré till Wij trädgårdar i Ockelbo
– reseledarens tjänster

Enkelrumstillägg: 250:-

 

Evenemangsbiljetten är inte återbetalningsbar efter 4/5.

Vi har även resor till:

Amalfikusten med Sorrento, Capri och Neapel .....17/5

Följ med längs Kroatiens kust .....13/5

Sommarkonsert med Jill Johnson på Dalahalla .....2/8Länk: http://
            

Records 1 to 1 of 1


Triangelresor AB • Sturegatan 40 • 114 36 Stockholm • Tel 08-665 10 35 • info@triangelresor.se