nyckel
Våra resor |  Om oss |  Kontakt |  Beställ katalog | Grupper | Öppet köp
? 

bild


Malena Ernman och Helen Sjöholm
Sommarkonsert på Dalhalla i Dalarna
8 – 9 juli
 
2 dagar
Konserterna med Malena Ernman på Dalhalla har blivit en sommartradition. Hon beskrivs ofta som vår tids mest folkkära operaartist och för nionde året i rad intar hon Dalhalla med sin fantastiska röst och sitt charmiga framträdande. I år har hon bjudit in Helen Sjöholm som sin gäst! Vi bor bra på First Hotel Tällberg med utsikt över Siljan.

Den här avgången är fullbokad, men det finns platser kvar på avresan 8 – 9 juli där vi bor i Falun och besöker Wij trädgårdar.

Dag 1 Avresa kl 09.30 från Cityterminalen i Stockholm lördagen den 8 juli. Vid Krylbo dricker vi kaffe med smörgås i trevlig miljö.Vi anländer c:a 14.30 till First Hotel Tällberg som ligger med utsikt över Siljan. Vid framkomsten kan man ta ett dopp i inomhuspoolen eller ta en promenad i byn. Vid 17-tiden äter vi middag på hotellet och därefter åker mot kvällens festligheter.

Dalhalla är en musikestrad som ligger i ett gammalt kalkbrott utanför Rättvik det har blivit en av världens mest omtalade musikscener. Vi har bra platser på gul sektion B, raderna 18 – 19. Att få vara med om ett musikevenemang i denna speciella miljö med sin unika akustik är en upplevelse utöver det vanliga. Malena Ernman gästas i sommar av Helen Sjöholm och för den musikaliska inramningen står Svenska Stråkensemblen och några av Sveriges bästa instrumentalister.

Ta chansen att se Malena, i vad som hon själv beskriver som hennes absoluta höjdpunkt under året!
– Jag nyper mig i armen varje år för att jag får möjligheten att göra de här konserterna! Att få skapa en unik musikupplevelse med några av våra största artister tillsammans med Sveriges bästa musiker på Sveriges absolut vackraste arena. Det är svårslaget! I år är det extra speciellt eftersom Helen är med. Helen är min idol! Hon är Sveriges bästa sångerska och vi har redan börjat experimentera med vad vi ska sjunga tillsammans. Det är barnsligt roligt, faktiskt, säger Malena Ernman.

Jag blev så glad när jag fick ett lockrop av Malena – en sångerska och person som jag länge beundrat.Jag har dessutom längtat tillbaka till vackra Dalhalla. Det känns som en present att få musicera där med ”La Ernman” och hennes fantastiska musikanter!, hälsar Helen Sjöholm.

Finklädd” på Dalhalla är varma vattentåliga fritidskläder och skor. Paraplyer är inte tillåtna. Vickning på hotellet vid återkomsten.

Dag 2 Vi startar dagen med att i lugn och ro äta frukostbuffé. Kl 10.00 åker vi till Västanvik där vi får visning av Jobs handtryck. Här finns klassiska och tidlösa tyger med vackra blomstermönster som andas svensk sommaräng, designade av systrarna Lisbeth och Gocken Jobs.

Lunch i trevlig miljö väntar oss i Säter. Färden går därefter söderut och vi beräknas vara åter i Stockholm vid 17-tiden.

Pris: 3.950:-
Allt detta ingår:
   
– bussresor
– plats i tvåbäddsrum
– Biljett till Dalhalla à 755:-
– 1 frukost, 1 kaffemål
– 1 lunch, 1 middag, vickning
– visning av Jobs handtryck
– reseledarens tjänster

Enkelrumstillägg: 250:-
 

Öppet köp t.o.m. 45 dagar före avresa!

Evenemangsbiljetten är dock inte återbetalningsbar efter 4/5.

Vi har även resor till:

Italiens vackra sjödistrikt med Lago Maggiore .....10/5

Följ med längs Kroatiens vackra kust! .....13/5

Amalfikusten med Neapel, Sorrento och Capri .....10/5


Länk: http://
            

Records 1 to 1 of 1


Triangelresor AB • Sturegatan 40 • 114 36 Stockholm • Tel 08-665 10 35 • info@triangelresor.se